Sunday, September 25, 2016

Happy Birthday Pengerusi


24 sept
Birthday Tuan Pengerusi

Happy birthday Tuan Pengerusi...
semoga panjang umur.. murah rezeki...
dipermudahkan segala urusan..
Jom kayuh!!..



Hairil... hari ni harijadi pengerusi...
Tak beli cake ke?!!..



APA??!!... ada cake ke kat atas bukit ni...



Ko dengar cake.. laju je...
cuba laa kayuh laju sikit...



Waa... padan laaa dorang selalu layan perasaan kat sini....
LOVELY!!.. rupanya...



Tadi pakcik ada sebut cake....
ada ke?!!



Jom race...



Kik kik kik... 
Power kasut baru...



Sudah laa ko... 
kalau nak race... minggu depan..
sebab minggu depan kasut ko dah lamo..



Zizah!!.. tadi bukan main lagi ko...
dah berjanji nak santai-santai je...



Orang muda... cam tu laa..
tak sabar.. 
gelojoh sangat...




Ini bukit, bukan sebarang bukit..
kena layan slowly... baru dapat layan nikmatnya..




Tengok ni Zizah... siap boleh terbang...



Aku masih lagi kekalkan tradisi..
Pakai kasut bila perlu je..



Nampak ni.. 
Geng kasut baru..



Alaaa... minggu depan, kasut lama laa tu...




Weiyy.. sapa beli cake harijadi pengerusi?..
aku lapar ni..




Wah!!! ni macam R&R...
boleh berhenti kat sini...
Tak sanggup aku nengok puncak bukit ni... 



Macam aku cakap tadi.. man man...
slow & steady.. jangan gelojoh..
Karang kut meletup jantung ko..




Ko kayuh hari-hari bang Jonny..
boleh laa slow & steady...



Aku dah sampai... 
mana cake akuuu...




Sorry laa pengerusi...
Cake lupa bawak..
Kita layan panorama je laa dulu..




kami dah tak sanggup beli kasut mahal...
janji kasut baru je.. 




Wah!!.. alhamdulillah.. dah sampai puncak..




Haaa... selamat datang ke taman permainan aku..
amacam?!!.. best tak?



Waa... tinggi betul laaa bukit ni..
Bintang pun nampak dekat je..




Ko nak baring... baring laa dulu Nan..
Jangan suruh aku tutup lampu dah laa..




Sampai kul berapa nak lepak kat sini...
perut dah bunyi... ni..



Jap laa aku baru nak ambil angin...




Ko tengok laa tu.. 
betapa cantiknya pemandangan.. takyah gi jauh-jauh..
belakang rumah je, dah ada tempat macam ni..
LOVELY!!..




Jom balik....



Susah payah kayuh sampai atas...
Turun kena laa layan perasaan sikit...



Mak ai... macam tak caya je...
Nampak macam trail ganas... tapi trail biasa je..



Kejap... kita tunggu videographer ready dulu...
kalau tertiarap.. karang ada laa bukti..




Jom kita tinggai kan gang kasut baru...



Tunggu pakcik PRO...
saya pun kasut baru gak!!




Ha ha ha... 
dorang ni buat kelakar pulak...
downhill pun nak race.. ha ha ha..




Gaya.. mutu.. keungulan !!..




Oooo berak puok-puok ni..




kita tunggu jap...
Tadi nampak macam ada yang tertiarap...




Tunggu laa waiyy...




Kik kik kik...
ada orang tertiarap...




Apa cita... apa cita..








Kazul... bukan ke ko yang last tadi...
Kenapa lak Zizah...



Adooooooi!!.. 
ngamok laa tuan dia ni...




Kik kik kik... balik sat lagi, hang pi hantaq polish..
lawa laa dia..




Ok.. 
kalau layan perasaan.. tayar slide... 
jangan panic... kita baca doa je...
harap-harap kita tak tertiarap...



Banyak laa hal ko PRO!!..
Aku dah kat sini baru nak ajar camno nak layan perasaan...




Ok... dah selesai kayuh hari ni.. 
jom balik...
Esok layan lagi...



Janji Kayuh!!..