Monday, May 10, 2010

Dendam Sungai Samak


Total 829 shots, 3.5GB
sampai tak tau mana nak pilih
+-300 shots saja yang sempat upload,
itu pun sehari suntuk.




















Tolong doa sikit ustaz,.................. kami naik bukit tu.






Kita minum dulu.................. Ali Cafe la



Doa selamat pegi balik boleh lah, Doa nak lepas bukit tu, ma.....syaallah


Boleh ikut ke





Ramai2 macam ni seronok sikit, macam tourmament..............







ooooo....... sebelum kayoh kena minum Ali Cafe dulu ya









Ali Cafe Power.....................


Fulamak macam Tour D France............. macam je



Sorry lah tercicir sikit..... singgah buang air kejap



Semangat = 100%
pagi lagi bang.......







Gaya misti mau...........



Cabaran pertama, bukan main semangat lagi rider2


Naik bukit ni ke... tak cakap pun!





ni bukan jalan ni selot, tercabut lutut kayoh pun tak sampai !@#%$#%^&^##


Hari ni kita buak categori baru, sapa buleh banyok seluk. jadi juara seluk


Nak timbang ke macam mana selut ni, ada can menang ni.....



Gaya macam Wourl Cup Downhill Finalis....





Jom Jom jom .......kalau ada naik misti ada turun



Hi Raja Bukit pun tolak ..!#^&^$##*&^%$^ he he he...


Aku pun nak gambar gak











Jangan ditenong lama lama nanti longgar lutut


ni bukan bukit, ni gunong ,......






Tengok dalam gambar macam kacang je


ambik gambar dulu, bahan bukti


ok ok ok ...... setengah dah lepas


Eh baru setengah je *&^%##$



eh eh he macam boleh je ni


Kalau bini aku tau ni misti marah, beli basikal mahal2 tolak! orang kayoh lah!


Eh kenapa ni, tiba tiba je lutut longgar



Belum naik lagi dah berhenti




Macam panjat gunong.......... ada half way....... kita minum dulu.......



ni yang dinamakan senyuman dalam tangisan


Ali Cafe Power pun tak leh gi............ berrak ni


Half way pun belum, oooooooooooo breakkk



ooooooooi.......... takyah kayoh, tolak je


Tukar air lain pulak, mana tau kalau boleh tambah power


boleh boleh boleh..........boleh boleh boleh


power apa? power tolak ada lah




baru upgrade basikal ni............ macam boleh je


bang bang, tolak je lah




Belum sampai half way dah terjelir lidah.....





ok aku sampai kat sini je, jadi lah


Eh kenapa ni, rasa macam nak muntah je


dah lah tolak, kena kejar trektor pulak. Mana tak terjelir lidah





Rm4000 upgrade pun kena tolak, nak upgrade berapa baru lepas



Naik bang bukan turun, tu kepala dah berpinau la tu




Oooooooooooo baru tau, beli basikal untok tolak bukan kayoh.......


Jangan bang! jangan campak basikal tu minggu depan nak gi Fraser Hill lak




Turun kat sini ke, bia betul







ooooooooo nak ambil gambar je





turun bukit seronok sikit........











kalau pemandangan macam ni, penat sikit tak pe



>
Ahhhhhhhhhhh lega dah sampai atas.



Fulamak bessssss, dia orang ni gila2 sikit










Jom kita panjat bukit tu pulak



bia betul diorang ni





cepat laaa



ok ok aku dulu




la sapa tutup lampu.........


an action!











yahooooooooooooo 2nd time baru dapat


Lagi sekali lah



eh eh eh boleh lah, seronok pulak


ambo raso kalau lesen B2 tak yah cubo lah, buat pening jo




Gian la pulak


Ok ok aku pulak




dia menggelongsor turun keeeee........ kayoh!


Haa....... tepi tepi bagi pro pulak


tinggi jugak ni


cam no ni belum turun dah jatoh



$#@$%%^^$&&**))(*&^%$#



yaaa.................. hoooooooooo............


OK Dapat title baru DOWNHILL KING


ok ok last



cepat lah aku nak turun ni..........



Alamak handle senget la pulak


ok lah nak try sekali lagi








senang je ni


la tak turun lagi




Seram jugak lah, Downhill King tu gila


Laaa........ tak turun lagi


cukup lah 2 X



ok ok ok tengok laaaaaa





ok jom jom teruskan kayuhan






Jangan lori tu tegolek sampai kat kita dah



cepat


Ramai ramai macam ni seronok sikit





Dia ni memanjang last je



































Nak makan apa ni............. lapar la




Kepenatan




Merempit pulak



Jauh lagi ke.............. penat ni




Aku tidor dulu, boleh






Minggu lepas dah pancit. Pancit lagi


Nasib baik kawan2 tolong




kejap kejap aku tukar enjin dulu....


Pakai tiub aja lah




3 comments:

shahriman said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Zainal Azhar said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ahmad Who Els said...
This comment has been removed by the author.