Saturday, February 5, 2011

Cuti-Cuti Kita.

Keluarga Whoels
Saja ajak keluarga cari sarapan kat Gap, Fraser Hill

Cepatlah ayah.. dah tak sabar nak kayuh ni..



Laa.. tadi tak sabar sangat. Baru 2 km dah nak ganti dengan mama!


Ok Ma! kita minum dulu.



Laa.. terserempak dengan pasangan Hilmy, suami isteri..
Tengah buat secret trainning untuk kayuhan JemburiKU..


Padanlah dorang selalu kayuh kat sini.
Nyaman, segar, sejuk, seronok, pendek kata, best....
Taklah penat sangat, ingatkan penat.


Ayah! ni binatang apa pulak ni? terang sangat.



Alhamdulillah sampai jugak kat Gap ni.



Ma kitaorang ingat, mama patah balik.. he he he..



Kitaorang pun ingatkan nak kayuh 10 km aje..
Best pulak, teruskan aje lah, alhamdulillah sampai. he he he..



Dah lapar. Ni bukan Breakfast, ni Branch.
Alang-alang dua mangkok sekalilah, Mee Kari ni.



Jumpa jugak si Bahari nii.. Tuan rumahlah katakan..





Cikgu pun ada..




Dah agak dah.. dorang ni memang nak RACE.




video
Race Ke?




Keluarga Hj Salim
DiSetiawan, Perak

Bangau Oh Bangau..

Baru lepas pantang! dah nak kayuh basikal..



Hj! mana ada orang kayuh basikal lagi sekarang..
semua orang dah pakai motor aje.. murah..



Abah! kalau mencelalu aje.. takpe kut!



Sawah padi, seluas mata memandang..



Abah! kalau nak RACE, cakap aje..



Haa ni baru kamera Darjah Enam.
Belum kamera Shamsi lagi..
gambar, misti lagi cantik.











Banyaknya bangau...







Bangau oh bangau,
kenapa engkau terbang?



Abah! lesen Ib pun takleh kejar ke?



Fuyoo nampak macam dalam wayang pulak!
"Nanti saya bagi GPS location"


Nampak gaya.. tuan pengerusi kita kena percepatkan kayuhan
CARI IKAN SAWAH, Tg Karang.
Padi tengah menguning.. kalau ambil gambar cantik.



No comments: