Tuesday, July 12, 2011

Bulan dan bintang

Model -model sedang memperagakan pakayan MTB Terbaru.
Kleksi musim kemarau, 2012.


28 Rider-rider kesemuanya.. yang nampaknya berani buat kayuhan malam.


Nasha, jadi leader malam ni..
"Ok malam ni kita kayuh road sahaja. 52 km. laluan High Way Latar-
High Guthrie dan terus ke High to Heaven"


Ramai-ramai macam ni.. seronok jugak!!


Tengok dari belakang.... fu yooo. Meriah..
Berkelip-kelip, macam kat Kuala Selangor.


Tunggu kejap.. tunggu rider yang makan angin..


Ok kira lagi sekali... biar berkurang, jangan terlebih rider...


Ramai yang melayan perasaan, nak test POWER.




Kalau paksik letih... saya tunggu.


Tadi kata nak senafas, sampai bukit subang!!..


Abang Zul, dah masuk 2 botol air..!
Ni baru 12 km.

Eh.. kenapa tak panas?!!
Oooo malam!!


Jafni, sekarang basikal takde tongkat lagi..
Barulah ada seri basikal tu!!..


Hilmy & Bahri, rider terbaru dari Rawang Perdana.
"Hilmy, kena buang tongkat basikal. Hilang seri basikal."


Takde pulak tanda arah High Way to Heaven!!..


Dahlah gelap.. sorang-sorang pulak tu..
Kenapa tiba-tiba rasa berat aje ni...
Ooooo naik bukit. Malam tak nampak!


Sedih aku tengok kawan-kawan bersemangat..
Traning macam nak masuk Sukan SEA.


Sidi, kayuhan Bulan dan Bintang pun nak upgrade basikal ke?!!


Hilmy janganlah cepat sangat nak up grade basikal...
Mula-mula, tengok dari belakang. Lepas Raya, barulah kedepan!!


Antara otai-otai yang ikut.


Abang Zul sekarang dah banyak kemajuan..
Air 4 botol aje..


Macam club karaoke pulak!!


Lagu seterusnya akan disampaikan oleh En Mazlan.


Ok Jom teruskan kayuhan... jauh lagi ni!


Oooo baru pakai kasut klip ke!!?
Memang lah jatuh.. tu namanya nak membesar..


Aku ni serba salah.. Duduk salah, berdiri salah..
Sakit pungkok!!..


Pakcik!! jom balik. Jangan tidur kat sini.


Laaa baru 20 km ke!!?
Ada lagi 30 km *^%#%$&$#^(


Takpe.. betulkan rantai tu dulu. Aku tunggu.
Boleh aku rehat kejap!!


Memang lah cantik, tengok dari belakang..
Tapi kalau belakang sangat... tak berapa seronok!!..


Jai.. engkau tunggu aku ke.. aku yang tunggu engkau?!!


Hj jangan laju sangat. Kalau jadi apa-apa kat belakang, susah kami nak panggil..
Kami ni bukan seram... segan!



Fauzan, X9 2012 laju tak?





Azizah, jangan laju sangat!.. kesian otai-otai. Bateri dah kurang!!


Jom..





Tadi kita 28 ke... 29?!!









Bang!, MTB memeng takleh pakai tupang, ya?!!


Sampai kat Tol Templer Park.
Yang tak bestnya,, ada pulak geng kereta buat sprint kat sini.


Kalau ramai-ramai macam ni buat kayuhan malam, syok jugak.
tak seram, sejuk aje!!


2 comments:

Gerek Basikal said...
This comment has been removed by a blog administrator.
WhoEls said...
This comment has been removed by the author.